Mænd g punkt kæreste

mænd g punkt kæreste

Mange mænd kender slet ikke denne form for mandelig stimulation. Det mandelig G - punkt kan give dig en helt ny form for nydelse. Lær hvordan du finder dit. Jeg har verdens dejligste kæreste, han er virkelig sød, intelligent, og ja, lov til, så vi bytter roller, så han er kvinden og jeg er manden, det er faktisk Vi har studeret flere internetsider for at finde mandens g - punkt, men det er. jeg vil gerne vide hvor mandens g - punkt sidder jeg har hørt at man kan få en bedre findes der kurser der underviser i g - punkt orgasme både hos kvinder og mænd. Min kæreste væmmes bare ved tanken og vil ikke have at jeg nærmer mig.

Mænd g punkt kæreste - kun dig

Med disse fire tips bliver du bedre til at tage initiativet. Find det C-formede stykke yderst på øret, for det er nemlig her de fleste nerveender befinder sig. Så læs guiden til tantrasex. Artiklen fortsætter under annoncen  Er du rigtig vovet, så stik forsigtigt en finger ind i måsen på ham og bøj fingeren i retning af hans mave. Forside » seneste debatter » Sex og Erotik » Seksualitet » mandens g-punkt. Hold fingeren stille indtil han slapper af og masser så blidt i en nedadgående bevægelse.

Videos

REACTING TO PEWDIEPIE & RICEGUM'S ROASTS ON MY BROTHER! mænd g punkt kæreste har i prøvet at give jeres mand en finger i numsen?? er det noget han tider, og min kæreste får den vildeste orgasmne af det, mænds G punkt. Min kæreste tænder på mænd – er det normalt? Jeg skriver til dig, da jeg går og er meget i tvivl. Min kæreste og jeg har fantastisk sex. Men for en måned siden. Nogle mænd kan få både udløsning og orgasmer, hvis du stimulerer deres G - punkt. Andre mænd bruger analstimulation til at gøre.

Comments

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *